Livrare Si Plata

I. LIVRARE PRIN CURIERI PROPRII

 

Daruieste flori prin Georgia Atelier!

Serviciul nostru de livrare de flori proaspete include trimiterea buchetului sau aranjamentului dorit direct destinatarului.

Poti opta pentru serviciul nostru de livrare la locatia destinatarului sau poti ridica personal florile din atelierul nostru pentru a fi tu cel care daruieste si pentru a te putea bucura de reactia persoanei pe care doresti sa o surprinzi. Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi in sectiunea LIVRARE, casuta RIDICARE PERSONALA.

Cum se desfasoara procesul de livrare?

Tu selectezi data livrarii, iar noi vom stabili telefonic cu destinatarul tau intervalul orar preferat de aceasta. In cazul in care optezi pentru ridicare personala, tu vei fi contactat pentru a stabili detaliile.
Pentru ca ne dorim ca buchetul sau aranjamentul sa ajunga impecabil la destinatarul tau, livrarea se va face prin curieri proprii sau parteneri de incredere.

Unde livram?

Oferim livrare gratuita in PLOIESTI. Ne dorim sa luam parte la cat mai multe surprize, de aceea livram si in zonele din proximitate (maxim 20 km distanta de Ploiesti): Tantareni, Ploiestiori, Blejoi, Paulesti, Cocosesti, Pleasa, Moara Noua, Ghighiu, Strejnicu, Brazi, Boldesti -Scaieni, Bucov, Valea Calugareasca, Albesti Paleologu, Urlati, Aricestii Rahtivani, Gageni, Baicoi, Tatarani.
Pentru acest serviciu se percepe o taxa de transport de 50 lei/ comanda.

 

100% Satisfactie garantata

Cu o evaluare excelenta in mediul online, suntem mandri sa detinem certificat “Firma de incredere” acordat pentru “ reputatie excelenta si eticheta in managementul afacerilor, precum si pentru atitudinea corecta in deservirea clientilor si colaborarea cu ceilalti parteneri (certificat eliberat de Centrul de cercetare a opiniilor clientilor CBOK in 2021).

Pentru ca serviciul nostru de vanzare si livrare a cadourilor florale sa cunoasca o reputatie de invidiat, colaboram cu furnizori cu renume in industria floristica, asigurand astfel flori proaspete si de calitate.

5 Zile prospetime garantata

Ne dorim ca fiecare buchet sau aranjament realizat de noi sa arate perfect, de aceea folosim doar flori proaspete si atent selectionate.
Pentru ca destinatarul tau sa se bucure cat mai mult timp posibil de prospetimea si frumusetea florilor, fiecare buchet va fi livrat impreuna cu un pliculet de hrana pentru flori si cu o lista de recomandari de ingrijire a florilor.

*Important! Durata florilor poate varia in functie de specie si ingrijire. Garantia nu se aplica in cazul nerespectarii recomandarilor de ingrijire.

 
 

II. PLATA

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri asiguram confortul de a alege una dintre urmatoarele optiuni de plata.

  1. Plata online cu card bancar. Puteti plati fara griji cu cardul de credit sau de debit. Tranzactiile sunt securizate si procesate de catre PLATI ONLINE, partener de incredere in procesarea platilor online. De asemenea, va asiguram ca Georgia atelier nu stocheaza datele de card folosite in platile online.

    Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, îcondiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stocheazdatele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizatătre banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranțăIndiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

    Pentru plata cu cardul, tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu numele georgia atelier.

  1. Plata prin transfer bancar inainte de livrare. Imediat dupa inregistrarea comenzii veti primi pe email suma finala pe care o aveti de achitat si toate datele necesare efectuarii platii.
  2. Cash pentru comenzile facute in atelier. Daca vizitati atelierul nostru puteti achizitiona produse gata pregatite pentru a fi daruite sau puteti lansa o comanda pe care o putem livra ulterior.

*Indiferent de modalitatea de plata, puteti opta pentru ridicare personala din atelierul nostru, astfel, puteti darui dumneavoastra si va puteti bucura de reactia persoanei pe care doriti sa o surpindeti.