Returul Produselor

Indiferent de ocazie, cand daruiti flori acestea trebuie sa arate perfect. Un buchet deteriorat sau ofilit nu este ceva care sa aiba efectul dorit. Pentru linistea dumneavoastra buchetele noastre sunt sustinute de garantia noastra de satisfactie %, astfel incat puteti comanda flori in siguranta.

Conform legislației române în vigoare (Ordonanța 34/2014 privind protecția consumatorului), orice client beneficiază de un drept de retur care poate fi exercitat în termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesia fizica a produsului, acesta nefiind obligat sa-si justifice decizia de restituire.

Florile și produsele derivate care contin flori naturale (buchete, aranjamente, s.a), fac excepție de la legislația în vigoare neputând fi returnate, deoarece sunt considerate produse perisabile.

Produsele care nu sunt perisabile/alimentare din categoria CADOURI pot fi returnate in urmatoarele conditii: 

PROCEDURA DE RETUR

  1. Cumparatorul completeaza si trimite formularul de retur la adresa contact@georgiaatelier.ro si anunta telefonic Georgia Atelier despre initiativa sa.
  2. Cumparatorul trimite produsele la sediul nostru din str. Sighet nr.3, Ploiesti. Transportul coletului de retur va fi plătit de către cumpărător. 
  3. Coletul contine produsele ambalate corespunzator, precum si toate documentele primite initial si formularul de retur semnat de cumparator.
  4. Produsul trebuie trimis la sediul nostru in maxim 14 zile calendaristice de la momentul primirii comenzii.
  5. Vom restitui banii in maxim 14 de zile calendaristice de la primirea notificarii de retur, in aceeasi forma in care s-a facut plata.

Am creat un model de formular, pe care vi-l oferim aici: Formular-RETUR-produse