Povestea Noastra

GEORGIA ATELIER este taramul parfumurilor florale. Este locul in care realizam cele mai inspirate si armonioase buchete si aranjamente florale potrivite pentru orice ocazie. 

In viziunea noastra frumosul se naste din pasiune, iar florile pot fi cel mai frumos cadou atunci cand sunt daruite din suflet.

Am pornit in aceasta calatorie din dorinta de a inspira cat mai multi oameni sa aprecieze florile si gestul frumos de a le darui.

Indiferent de ocazie, florile sunt intodeauna cea mai buna modalitate de a exprima ceea ce simtim. De aceea, pot fi daruite nu doar in zilele aniversare sau de sarbatoare. Cu ajutorul florilor poti transmite ”felicitari”, un sincer “te iubesc”, “iti multumesc, apreciez ceea ce faci pentru mine”, “te simpatizez”, “imi pare rau” sau pur si simplu “iti doresc sa ai o zi cat mai frumoasa”.

”Bucuram priviri si suflete” este ideea care ne ghideaza intreaga activitate floristica.

Ne dorim ca fiecare buchet sau aranjament facut de noi sa depaseasca asteptarile, de aceea avem grija ca cele mai mici detalii sa fie atent gandite si folosim flori si materiale de calitate superioara, procurate de la furnizori cu renume in industria floristica.

Alege sa fim partenerul tau de incredere atunci cand vrei sa daruiesti, iar noi iti garantam satisfactie deplina in experienta ta cu florile!

Tot aici, concepem designul floral pentru cele mai frumoase si emotionante nunti, botezuri, petreceri aniversare si petreceri corporate.

Privim fiecare eveniment in ansamblu, de aceea venim in sprijinul clientilor nostri cu pachete speciale si personalizate.

Ne inspira locurile frumoase, oamenii liberi si povestile lor de viata.

Ne motiveaza bucuria de a face oamenii fericiti.

Ne luam energia din zambetele, multumirile si imbratisarile clientilor.

Creativitatea, atentia la detalii si simtul estetic rafinat ne definesc, iar seriozitatea si implicarea ne recomada.

Punem suflet in tot ceea ce facem, iar pentru ca fiecare eveniment creat de noi sa fie peste masura asteptarilor, imbinam idei indraznete cu preferintele clientilor si acordam o atentie deosebita detaliilor.

Cu clientii nostri stam la povesti si legam prietenii frumoase, iar misiunea noastra este sa le transformam visele in experiente florale memorabile.

​Ei bine, pentru ca tu sa te poti bucura pe deplin de fiecare moment in decorul mult visat, lasa totul in mainile noastre!

Astept cu drag sa ne cunoastem,

Georgia